Sari la conținut

Despre noi

AutoShark.ro este un site web destinat celor care iubesc cumpărăturile atât online cât și offline. În ziua de astăzi avem atât de multe alegeri la dispoziție, încât devenim confuzi atunci când trebuie să alegem un accesoriu sau gadget nou pentru mașina noastră. În acest fel, AutoShark te ajută să găsești produsul perfect pentru mașina ta, care nu numai că va corespunde cerințelor tale, dar îți va oferi și o alegere care se va încadra în bugetul tău.

Lucrăm la furnizarea celor mai de încredere recenzii, fapt care este rezultatul analizei și cercetării noastre aprofundate pe care o realizăm pentru fiecare produs pe care îl recomandăm utilizatorilor noștri. Toată lumea știe că alegerea unui produs despre care nu cunoști nimic ar putea irosi banii, timpul și chiar sănătatea ta în unele cazuri. Prin urmare, îți recomandăm să parcurgi recenzia detaliată pe site-ul nostru web înainte de a cumpăra orice produs online.

Procesul nostru

Urmărim procesul descris mai jos pentru a oferi cele mai bune alegeri și recenzii pentru accesorii și gadget-uri auto, astfel încât utilizatorii noștri să facă alegerea corectă și eficientă atunci când cumpără un produs nou pentru mașina lor.

În primul rând, selectăm tipul de produs, cum ar fi o navigație gps, o antenă CB, un modulator FM etc. Fiind un site terț, căutăm apoi cele mai bune și mai apreciate produse listate din acea categorie în magazinele online din România.

În cele din urmă, alegem cele 5 sau 10 produse finale pentru a furniza o listă de tipul Top 5 sau Top 10 și pentru a oferi o recenzie pentru fiecare dintre ele, împreună cu un preț sau un tabel de comparație.

Echipa noastră

Echipa AutoShark.ro filtrează în mod detaliat și analizează cele mai bune produse care sunt disponibile online din categoria accesorilor și gadget-urilor auto. Te asigurăm că produsele pe care le sugeram utilizatorilor noștri vor fi cele mai bune produse pe care banii tăi le pot cumpăra.

În afară de asta, echipa noastră ține legătura regulat cu persoanele care au cumpărat sau utilizează oricare dintre produsele pe care le analizăm, astfel încât să putem face actualizări ulterioare ale conținutului și informațiilor pe care le furnizăm utilizatorilor noștri.

Pentru a rămâne la curent cu noi, ne poți urmări pe Facebook sau ne poți vizita periodic pentru a vedea ce recenzii noi am realizat. În cazul în care ai orice întrebare sau o sugestie pentru noi pe care să o putem aplica și să ne îmbunătățim, atunci poți să o împărtășești pe pagina noastră de contact, deoarece ne place să comunicăm cu utilizatorii noștri.